Könyvelés

Azt mondják, hogy a jó könyvelő olyan, mint az UFO. Sokan hallottak róla, de kevesen látták. Jó könyvelőt nehéz találni, miközben a legkisebb hibáért Ön nagy árat fizethet. Találkozzunk, hogy végre Ön is lásson UFÓ-t.
Naprakész könyvelés, cégoptimalizálás, amihez díjmentesen biztosítunk egy online hozzáférhető teljes vállalatirányítási szoftvert. Adatait bárhonnan, bármikor elérheti. Miért érné be kevesebbel?

Hagyományos könyvelés

Hagyományos könyvelés Tovább

Folyamatszervezés (Business Process Reenginering)

Minden folyamat akkor gördülékeny, a rendszer akkor áll össze, ha a szervezése tökéletes. Szívesen megvizsgáljuk üzleti folyamatait és javaslatot adunk az esetleges újraszervezésére. Folyamatszervezési tevékenységünkbe beletartozik a kontrolling, a költségek elemzése, költségcsökkentési javaslatok és az üzleti tervezés.

Értékesítési tanácsadás

Szakértőnk elemzi a cégében használt értékesítési csatornákat, segítünk értékesítési taktikák kidolgozásában, mérjük munkatársai teljesítményét, ösztönző rendszer kereteket állítunk fel, akár webshopot is kialakítunk. Maximalizáljuk a vevőnkénti forgalom/nyereség mutatókat.

Pályázatírás

Kitűnő pályázatírókkal dolgozunk együtt, ezért szívesen megkeressük az Ön cégének megfelelő pályázatot és beadjuk  anyagát.

A mi termékünk a jól működő cég. Az a jól működő cég, amelyről a tulajdonosok és döntéshozók napra kész információk alapján hozzák meg a döntésüket azért, hogy a folyamatok és költségek optimálisak legyenek a maximális profit érdekében.

Cégoptimalizálással foglalkozunk, jól működő cégeket építünk fel. Az Ön jól működő cégét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot itt!