Azt szoktuk mondani – lehet ars poeticanak is hívni – hogy mi akkor tesszük jól a dolgunkat ha Ön észre sem veszi, hogy létezünk.

De miért válasszon minket?

Mert pontosan ismerjük azokat a problémákat, amelyekre Ön már régóta keresi a választ. Sőt, valószínűleg azokat a problémákat is ismerjük, melyekről Ön talán még nem is tudja, hogy léteznek.

De nem csak a problémát látjuk. Célunk a megoldás, hogy Ön elégedett legyen: pontos, hatékony rendszerünk segítségével Ön csak azt veszi észre, hogy cége olajozottabban működik, mint az előtt, hogy találkoztunk volna. És ez Önnek több profitot, kevesebb munkát, kisebb stresszt jelent.

 

Mik azok a problémák, amikről beszélünk?

Biztosan Önt is zavarja, hogy nincsenek napra, percre pontos információi a cégéről, mert a könyvelési adatok néhány hetesek. Bizonyosak vagyunk abban, Ön is szívesen optimalizálná a cégét, szervezetét, hogy hatékonyabban működjön. Nem biztos, hogy szeret statisztikákat böngészni, elemezni: meggyőződésünk, hogy nem ez az Ön legfontosabb dolga. Biztosak vagyunk abban, hogy örömmel töltené el Önt, ha bevételei növekednének, miközben a kiadások csökkennek. Azt gondoljuk, hogy Önnek biztonságot, tervezhetőséget nyújtana cégügyeiben, ha valaki levenné ezeket a terheket a válláról.

Abban is biztosak vagyunk, van egy órája ránk: kattintson, vegye igénybe 1 órás ingyenes szakmai tanácsadásunkat, beszélgessünk egy kávé mellett!

 

Szembesítjük a kételyeivel.

A legtöbb cégvezetőben már felmerült a gondolat, hogy szüksége van egy ügyviteli rendszerre, ám a szó hallatán is megriadt. Nyilván Önben is azonnal felmerülnek a kérdések, a kételyek: valóban kell nekem ilyen? Nem lesz túl drága? Megengedhetem magamnak? Vajon mikor térül meg? Melyik kolléga tanulja meg? Létezik egyáltalán rendszer, ami nekem, az én cégemre szabva tökéletes? Nem bonyolult? Milyenek a fenntartási költségei?

Ezek a kérdések azért merültek fel Önben, mert még nem találkozott velünk. Engedje, hogy eloszlassuk a kételyeit, és megválaszoljuk az összes kérdését. Vegye igénybe egy órás szakmai tanácsadásunkat, most.

 

Az Ön személyre szabott megoldása.

A megoldásunk, amit javaslunk Önnek, egyetlen szóval: a cégoptimalizálás. A mi termékünk az Ön jól működő cége. Ezért mi jól működő cégeket építünk fel úgy, hogy megoldásokat adunk Önnek. Ezzel jelentős terhet veszünk le az Ön válláról. Nem csak a cégének a könyvelését végezzük el, hanem igény esetén elemzéseket is nyújtunk.

Nem egyszer adunk tanácsot: mi nem az a cég vagyunk, aki újra feltalálja Önnek a kereket. Amikor rávilágítunk arra, miben, hol és hogyan lehet javítani a cégének mutatóit, nem hagyjuk magára. Ön egy olyan rendszert kap mely egy multicég hatékonyságát éri el egy rugalmas, KKV környezetben.

Találkozzunk még ma!

 

Tanácsadás, Önnek:

Nem guruk vagyunk, akik sok pénzért varázsolnak Önnek.. Mi az Ön stratégiai partnere szeretnénk lenni, ez az ajánlatunk! Azt mondjuk, hogy az Ön cége hatékonyabban fog működni rendszerünkkel. Együtt fogunk dolgozni az Ön sikeréért. És hogy ezt mennyire gondoljuk komolyan?

Alapdíjért, plusz sikerdíjért dolgozunk. Azt, hogy mennyi a sikerdíj, és azt milyen elért célokhoz, eredményekhez kötjük, együtt alakítjuk ki, közösen határozzuk meg. Ön már rég szüreteli a gyümölcsöt, amikor nekünk is teremni kezd a fa.

Beszéljük meg, hogy milyen célt akar elérni, mikorra, és hogyan? Hívjon minket, vagy írjon emailt, most.

Kérdése van?  Kattintson ide, olvassa végig a gyakori kérdéseket, hátha máris megválaszoljuk.